HomeHome.html
Multimedia / GPS
RealisatiesCar_Audio.html
Demo Cars Demo_Cars_1.html
Promo’sPromos.html
WebshopWebshop.html
Contact Contact.html

Copyright ©

VSB Car Audio

De nieuwe KENWOOD DRV-410

Dashboardcamera met ingebouwde GPS en uitgerust met ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)

De DR-V410 is een compact dashboardcamera met een Full HD video-opname om tijdens uw traject een gebeurtenis of incident op de baan te registreren. De HDR technologie garandeert scherpe beelden bij verschillende lichtintensiteiten zonder kwaliteitsverlies. De gyrosensor detecteert automatisch een gebeurtenis en bij impact worden de beelden automatisch beveiligd opgeslagen op de 8 GB SD-kaart zodat ze niet meer verloren gaan en ze later kunnen bekeken worden. Een extra veiligheid-functie (ADAS) waarschuwt de bestuurder bij een mogelijke frontale aanrijding of bij het ongemerkt verlaten van uw rijvak. Een pluspunt voor uw veiligheid!

Navigatie & Multimedia

Apple CarPlay™

CarPlay is de slimmere en veiligere interface om uw iPhone in de auto te bedienen en de ervaring wordt nog beter als het op een Kenwood multimediareceiver is geïnstalleerd. Praat simpelweg tegen Siri of raak het display van de receiver aan om een routebeschrijving te krijgen van Apple Maps, telefoongesprekken te voeren, voicemails te beluisteren, sms'jes te versturen en ontvangen, en muziek te beluisteren terwijl u uw ogen op de weg houdt.


Android Auto™

Bij het ontwerp van Android Auto staat veiligheid voorop wordt afleiding tot een minimum teruggebracht zodat u uw ogen op de weg kunt houden. De multimedia-receivers van KENWOOD combineren de intuïtieve spraakgestuurde interface van Android Auto met een groot 7” touchscreen en superieure geluidskwaliteit. Daarmee is het de perfecte aanvulling op uw leven in de auto.

Klik hier voor meer